Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:33, 18 апр 2018
поки українські ЗМІ активно рекламують власні “канали в Telegram”, втягуюючи в користування цим російським сервісом мільйони нових українських юзерів; словом, поки триває ця безкоштовна для пана Дурова та його чергового продукту піар-кампанія (попередній його продукт — ВК — нагадаю, було заблоковано в Украіні минулого року); отож поки це все відбувається, розгляньмо декілька фактів:
...
Як на мене, Павєл Дуров — не вундеркінд, і не черговий російський дисидент. Радше він є креатурою та “фронтменом” (обличчям прикриття) російських спецслужб, а створювані від його імені сервіси — їхнім продуктом. Але якщо той же ВК розрахований переважно на саму РФ та на так зване “близьке зарубіжжя”, то Телеґрам — це продукт, який ФСБ усіляко намагається просунути на Захід та взагалі “далекий закордон”. Якщо для цього треба демонстративно забанити його у себе в РФ, де він і так не надто популярний (див. вище), то чому б це не зробити?
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:38, 18 апр 2018
Та навіть якщо це все не так, а лише чиїсь (зокрема мої) параноїдальні фантазії (хоч й доволі правдоподібні, погодьтеся), то все одно принципи елементарної гігієни підказують нам, що краще взагалі НЕ КОРИСТУВАТИСЯ БУДЬ-ЯКИМИ РОСІЙСЬКИМИ СЕРВІСАМИ ТА ПРОДУКТАМИ, хоч “позиційними”, хоч “опозиційними”. А тим паче, коли їхні західні та міжнародні аналоги (а точніше, оригінали, які росіяни намагаються копіювати), а іноді й наші продукти (MilChat - український мессенджер) є значно кращими, надійнішими, прозорішими, більш захищеними, а головне — не є підконтрольними (хоча б частково чи опосередковано) росіянам, з якими у нас триває війна.
 
Навіть якщо ви не впевнені, або нема доказів, або це не точно, що в тій калюжі є смертельні мікроби, все одно гарною ідеєю є не пити з калюжі. Особливо, якщо на відстані одного кліка існують істотно безпечніші альтернативи втамувати спрагу
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 14:13, 18 апр 2018
Новенький (12:38, 18 апр 2018)
принципи елементарної гігієни підказують нам, що краще взагалі НЕ КОРИСТУВАТИСЯ БУДЬ-ЯКИМИ РОСІЙСЬКИМИ СЕРВІСАМИ ТА ПРОДУКТАМИ, хоч “позиційними”, хоч “опозиційними”. А тим паче, коли їхні західні та міжнародні аналоги (а точніше, оригінали, які росіяни намагаються копіювати), а
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...