Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 21:12, 16 апр 2018
про коллаборационизм
По версии следствия, на тот момент 19-летний молодой человек начал военную подготовку в качестве охранника Аушвиц-Биркенау в октябре 1942 года и работал там до января 1943 года, "поддерживая жизнедеятельность концлагеря, а следовательно, и акты истребления людей".
 
"В этот период по меньшей мере 15 железнодорожных составов прибыло в концентрационный лагерь Аушвиц-Биркенау. После этого привезенных туда людей незамедлительно сортировали, исходя из их физических способностей трудиться. Прокуратура предполагает, что 13 335 человек были признаны негодными для работы и убиты в газовых камерах", - заявили в ведомстве.
 
Адвокат обвиняемого, в свою очередь, уже подчеркнул, что его подзащитный был не в курсе происходящего в лагере и не знал ничего о процедурах массовых убийств в Аушвице-Биркенау.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
цімбора цімбора 21:24, 16 апр 2018
Новенький (21:12, 16 апр 2018)
про коллаборационизм
Новенький (21:12, 16 апр 2018)
"поддерживая жизнедеятельность концлагеря, а следовательно, и акты истребления людей".

Отже - Порошенко з К" - поза строком давност?.
Постійно намагалися дозвонитися до когось з командування, щоб почути якісь інструкції, куди іти. Пізно ввечері нам вдалося з’єднатися із студією "Шустер live".......коли ми почули відповідь, спікер АТО розказував, як майже без втрат пройшов вихід з Іловайська. Відразу нас вивели в ефір. Наш боєць розповів реальну ситуацію: що колони розбиті, великі втрати, багато поранених, зв’язку з командуванням немає. На ранок нам передзвонили, сказали, що ідуть перемовини, щоб нас забрати.
 
Наступного дня росіянам набридли всі розмови. Вони підвели війська і знову почали нас розстрілювати із танків. Ми вийшли на командування батальйону і почули: хлопці, підмоги не буде, дійте, як знаєте
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...