Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:59, 16 янв 2018
"Уявлення про Україну в Західній Європі не має нічого спільного з реальністю в цій країні. Це більшою мірою через ту пропаганду, дезінформаційну активність, яка здійснювалася в Західній Європі",  дезінформаційна кампаннія значно ослабила Україну,  вона мала вплив не лише всередині України, але й позначилася на іміджі країни за кордоном."
 
Росія активізувала значні ресурси і мережі підставних організацій, ЗМІ і так званих агентів впливу радянського зразка для просування пропаганди у західних ЗМІ щодо подій на Сході України та в Криму.
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 14:15, 16 янв 2018
Мінгареллі хоче сказати, що солідні люди в Європі черпають інформацію лише з висерів кацапських ЗМІ? Що вони не знають про скажену корупцію в Україні? Про розкрадання мільярдами? Про пожвавлення торгівлі з окупантом? Про витирання "гарантом" ніг об Конституцію?
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 15:52, 16 янв 2018
PiligrimK (14:15, 16 янв 2018)
солідні люди в Європі черпають інформацію лише з висерів кацапських ЗМІ? Що вони не знають про скажену корупцію в Україні?
"Солідні люди в Європі" настолько падки на российские деньги, что им глубоко начхать, что на самом деле происходит в Украине. Они не столько жертвы пропаганды, сколько собственной алчности. И им просто очень удобно считать, что в Украине все плохо. Тогда им легче протолкнуть ослабление санкций, за что Раша заплатит ну очень щедро!
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...