Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 22:23, 12 янв 2018
Оперативники спецслужби вилучили незареєстровану автоматичну вогнепальну і холодну зброю, значну кількість набоїв, медалі «патріот Росії», проросійську символіку вказаної організації, роздруківки з текстами антиукраїнського змісту.
 
Попередньо встановлено і задокументовано, що ГО «Радомир» надавала так звані «охоронні послуги» Запорізькій Єпархії Української православної церкви. Окремі представники останньої порушують рівноправність громадян, чим створюють передумови для міжетнічних та міжконфесійних конфліктів. Вони також виправдовують агресивні дії РФ по відношенню до України.
 
Тривають слідчі дії.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:30, 12 янв 2018
ст. 161 Кримінального кодексу України: Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії....  вчинені організованою групою осіб або спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки..
Коментар:
1. Основним безпосереднім об'єктом злочину є рівність громадян у їх конституційних правах та рівність їх перед законом як принцип конституційно-правового статусу людини і громадянина. факультативними додатковими об'єктами можуть бути честь і гідність особи, її життя, здоров'я, власність.
 
2. Потерпілим від цього злочину може бути як громадянин України, так і іноземець або особа без громадянства....
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...