Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
PiligrimK PiligrimK 20:13, 4 дек 2017
"Що ж, так гостро з Україною розмову ще не вели. Саме тому сьогоднішня ситуація й нагадує 2013 рік, коли керівна верхівка нашої держави викликала складний букет рефлексій, який складався з розчарування, здивування та прикрого відчуття незручності. Звісно, дипломат штибу Йоганнеса Гана не може звернутися до українського ТОП-менеджменту із прямим закликом менше красти та більше вкладати у власну країну. Але його натяк є більше, ніж прозорим. Європа вже з трудом тамує ту досадну втому, яка викликає Україна з її вічно простягнутою рукою і дірявими кишенями. Якщо ідіосинкразія наших партнерів переважить, значення Угоди про Асоціацію, записаної чинною владою собі в актив, буде нівельоване. А там недалеко й до повного відкату назад, без жодних «recognize» чи навіть «acknowledge». Було б прекрасно, якби чинна влада це нарешті «understand», доки ще є час і можливість."
Кожен день демонструє, що нічого ця влада не "андестенд"... .  
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
9inches 9inches 20:31, 4 дек 2017
Горбату карамельку випрямить лише пекельний вогонь!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Павлівна Ольга Павлівна 20:58, 4 дек 2017
"Це програма, у межах якої Україна могла б щорічно отримувати до 5 мільярдів євро інвестицій. Офіційно його називають «Європейським планом» допомоги. З подібною ініціативою виступила Литва, й лобісти України сподівались на прогрес у цьому питанні на саміті."
 
То виходить грошей не буде?! Красти буде нічого?!
Правда, Потрошок може просити гроші у свого партнера - пуйла, той же виділив у 2013-му Хаму 3 мільярди, може і йому дасть!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...