Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Полиграфф Мегатузикофф Полиграфф Мегатузикофф 19:07, 7 окт 2017
Поскольку власть барыг простых украинцев уже успела оттрахать, шо свинью на болоте –  значит, что мы таки ошибались думая, что Майдан победил!
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 20:43, 7 окт 2017
“Да лично мне, собственно, глубоко похую, что она – далеко не святая. Толку от святых, которые способны лишь жевать сопли? Да пусть она будет хоть последняя сука. Мне вполне достаточно, если она заявит о своем желании “перегрызть глотки” сначала украинским олигархам, а затем и путлеру, чтобы вернуть Крым”
Розставляйте акценти, бо початок фрази: “Да лично мне, собственно, глубоко похую, что она – далеко не святая…” за допомогою мата(як підсилювача, або акцента) звів нанівець свою думку
 
“Усекаете к чем я клоню свою мысль? Если нет, то поясняю прямым текстом: прекращайте страдать херней, обвиняя избирателей Порошенко, поверившим в ту пургу, которую он гнал перед выборами! Нельзя обвинять человека в доверии. Обвинять следует еблана, который наебал своих избирателей”
.
Та усєкать-усєклі, тільки чого Ви перетворюєте виборців у баранів – якщо вкинув бюлетень не розібравшись хто-є-хто то то не несеш ніякоії відповідальності за ситуацію що складеться?wacko
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 20:45, 7 окт 2017
(Продовження)
Той хто вибрав Президентом баригу і вора, який розчавить країну – він не є потерпілим, він у долі!
 
“Это реальные ЛОМы, типа Лизы Богуцкой, Юры Касьянова и прочих авторов, публикуемых в линках на нашем сайте.”

Це не ломи, це люди, які тільки інформують суспільство про тих, підарасів яких вони обрали. І не більше.
Головними героями Вашого допису повинні залишитися люди, які здатні вийти на Майдан?!
Це ще не все. Без очільника будь-якої “вистави” вона не відбудеться, а тут Ви наколотили гоголь-моголь, в якому немає місця ні порохоботам, ні “юлькам-ультрас”?! То очільником протестного руху, по-вашому, може стати Богуцька? Чи може Гончаренко?
В такому випадку історія буде повторюватися від Хама-Хряка і далі до...!
Без добропорядного Президента-націоналіста розірвать це порочне коло неможливо - я не бачу інших запобіжників, бариги людські правила не затвердять ніколи!
Як не допустити підарасів до влади, або "викинути" з влади теперішніх!?
Тільки +
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Полиграфф Мегатузикофф Полиграфф Мегатузикофф 21:08, 7 окт 2017
mix_ko (20:43, 7 окт 2017)
Та усєкать-усєклі, тільки чого Ви перетворюєте виборців у баранів – якщо вкинув бюлетень не розібравшись хто-є-хто то то не несеш ніякоії відповідальності за ситуацію що складеться

Давайте уточним значение слова "ответственность" в плане значения слова "субъектность". Если избиратель отдал свой голос политику, который обещал вести страну в Европу, а тот ведет страну в жопу, то прямая вина в этом не избирателя, а политика-жопника. Наказывать следует брехунов, а не иллюзориков, которые брехунам верят.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...