Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Valentyna Andrienko Valentyna Andrienko 23:48, 29 сен 2017
Ідентифіковано контрактника 34-ї ОМСБр російської армії, приординованого до бандформування на окупованій території Донбасу.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Nnikolay Yegorov Nnikolay Yegorov 08:34, 30 сен 2017
Да сколько уже можно постить ,эту одну и туже оскомину ? Индентификовалы  ? Ну и что дальше ? Если - нашли его , то втихаря хватайте и тихо вывозите его на территорию Украины в мешке  ,для людского суда над бандитом ! А то нашего молодого парня  Гриба  -выманили к зябрам и вывезли в парашу ! А у нас только индентификации до самой усырачки ! Какие  то  все беззубые индентификаторы ?Хватит уже плакаться индентификаторы ! Работайте !
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Valentyna Andrienko Valentyna Andrienko 11:08, 30 сен 2017
Nnikolay Yegorov,  У спільноті ІнформНапалм люди різних цивільних професій зібралися і шукають у відкритих джерелах докази російських воєнних злочиів в Україні та в інших країнах світу. Ці докази уже були представлені в ПАРЄ і на Парламентській асамблеї НАТО. Рано чи пізно ці докази стануть цвяхом для рашки на суді в Гаазі. Прості люди роблять, що можуть. З докорами - хапайте - йдіть до силових структур. Не хочете читати про нових виявлених російських злочинців - не читайте. Не подобається те, що робить Інформпаналм - зробіть краще.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...