Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
clio clio 11:15, 14 сен 2017
Натоптанный товарисч..,кого-то очень напоминает..,украинцев в школу набрать не получается ввиду малочисленности,но председатель у них уже есть...В один тур выбирали?
Подобається 4 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 11:33, 14 сен 2017
Та пішов ти...!
Немає українських шкіл в Угорщині? То винуваті самі українці, не там проживають?! Відробляє свій посадовий гонорар!
За наявності такої великої угорської діаспори в Закарпатті і її вільного розвитку, ведуть себе в Будапешті, як буцім то Україна їм завинила на все життя!
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 12:38, 14 сен 2017
На сегодняшний день в Украине обучение осуществляется на шести языках. Из более чем 15 тысяч школ с русским – 581, с румынским – 75, с венгерским – 71, с молдавским – 3 и с польским – 5 учебных заведений...
...это ущемление прав граждан Украины разных национальностей, нарушение Декларации прав национальностей Украины от 1991 года, 10-й статьи Конституции Украины, в которой сказано, что государственным языком является украинский, но государство способствует развитию языков других национальных меньшинств и ряда международных документов, в частности, закона Верховной Рады "О ратификации Европейской хартии региональных языков или языков меньшинств" от 2003 года
...Такого рода решение серьезно усилило те политические силы соседних государств, которые и раньше выступали с консервативной позиции относительно ограничения европейской перспективы Украины.
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 12:38, 14 сен 2017
Чем это грозит Украине? Не исключено, что не только страны-соседи, но и лидеры Евросоюза в ближайшее время дадут критическую оценку спорному положению образовательной реформы. Под вопросом может отказаться и обсуждение дальнейших программ интеграции Украины в ЕС, учитывая специфику европейских образовательных программ, связанных с правами национальных меньшинств, и учитывая конкретную историческую ситуацию, в которой находится Украина.
Поэтому мой прогноз грустный: мы на грани серьезного кризиса, прежде всего, во взаимоотношениях с нашими европейскими партнерами, а страны Центральной Европы не преминут воспользоваться ситуацией, чтобы усилить свое влияние на те украинские территории, где проживают их соотечественники
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 13:15, 14 сен 2017
тулупчик з рускоязичною щелепою знов плач розводить про Ущемленїє...і що ж тобі,бидлятко,прищемили?
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Олекс Клін Олекс Клін 13:42, 14 сен 2017
Ніяк не второпаю. Україна ЗОБОВ'ЯЗАНА НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІі ЗА РАХУНОК ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА навчати нацменшини на мовах, які потім дадуть можливість працевлаштування і подальшої освіти за її межами або створення анклавів громадян, агресивно налаштованих до нас, україномовних? Це називають "європейським підходом"? Всратися й не піднятися! Покажіть мені державні школи у Німеччині, де викладання базових дисциплін іде турецькою, у Франції - арабською, у США - китайською. Ніхто не заважає батькам ЗА СВОЇ КОШТИ навчати всоє створіння хоч на хінді, арамейській чи есперанто. Не хоче сім'я, щоб дитина отримала освіту українською - нема питань, у нас не СРСР, і примусово до школи нікого тягати не будуть! Правильно зробили прибалти. Хочеш громадянства - здай іспит на історію країни і зання мови. І ВСІ ЄВРОЗБУЖЕНІ тихенько мовчали у ганчірку. Повага інших починається з поваги до себе!
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimK PiligrimK 14:00, 14 сен 2017
Олекс Клін,  
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
3d-alex 3d-alex 14:17, 14 сен 2017
Олекс (13:42, 14 сен 2017)
Ніяк не второпаю. Україна ЗОБОВ'ЯЗАНА НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІі ЗА РАХУНОК ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА навчати нацменшини на мовах, які потім дадуть можливість працевлаштування і подальшої освіти за її межами або створення анклавів громадян, агресивно налаштованих до нас, україномовних?
Не второпаєш бо ти ДЕБІЛ!
Нацменшини такіж платники податків як і українці!
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
TAURUS TAURUS 14:23, 14 сен 2017
3d-alex,  А ти просто падло
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 14:27, 14 сен 2017
Юлеботи друг друга вже мочать...перезбудились від морщинистої задні Вони..))))
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 14:34, 14 сен 2017
ну, дебил-не дебил, а статью он читал не глазами и осмысливал не головой - в ней нифига не завуалированно рассказано об обучении нацменьшинств на родном языке в Венгрии. или нужно строго по Германии, Франции и США?
думать головой там, как-то, видимо, совершенно не принято, ибо увязать знания с языком преподавания - это нечто.
по этой логике жители Украины не знают никакой истории, кроме украинской, так как не изучали историю Германии на немецком, Африки - на языках населяющих её народов, а Азии, Полинезии, Микронезии и обеих Америк выучить вообще не возможно, потому что куча населявших их народов  вместе с языками давно исчезла с лица Земли.
ваще не понимаю, парни - а в чем проблема? закон не соответствует Конституции и международным обязательствам Украины - ну так быстренько отмените сто первую статью, откреститесь от тех конвенций с декларациями и впэрэд - в таёжный союз.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tulup  Troynoy Tulup Troynoy 22:54, 14 сен 2017
новый перл от Ирины Фарион:
"Є ще одна мова, перед якою в поклоні впали малоросійські раби – англійська. Англоманія, як алкоголізм чи чергова політична проституція, захопила країну і то коштом вивчення державної мови. Звісно, чужі мови треба вчити і знати, але хто ТВОЮ мову піднесе до небес поваги любови, поширення та вдосконалення? Доки в пріоритеті у нас буде ЧУЖИНСТВО на всіх рівнях: від аваково-саакашвілі до гройсмано-рабіновичів?".
Кінець цитати.
А тепер кілька слів від мене, дипломованого вчителя англійської мови:
https://www.facebook.com/yevheni.kuzmenko/posts/1395643607155988
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 01:15, 15 сен 2017
Tulup  Troynoy,  коментарі від носія рускоязичної щелепи тулупчика потрійного нікого з людей не цікавлять..не старайся..
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...