Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
gato gato 19:09, 23 авг 2017
Трампушка угрожает суверенному государству применением военной силы, потому что ему не нравится курс, которому следует оное государство - это доктрина Монро, согласно которой Американский континент является сферой влияния Страны Эльфов
 
Понятно, с кого брал пример Пыня?
Подобається 5 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 17:30, 23 авг 2017
Valentin Dunay,  
Ну не знаю, з тих пір, як я витравив з себе москаля, в мене не надто "чешется гондурас". Нам би Україну вирвати з закритого світу і долучити до відкритого - фізично, ментально, правово, а там вже відкриються інші горизонти, може на "Луну" злітаємо, пересвідчимся, що вона - не з чавуна   
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Valentin Dunay Valentin Dunay 17:24, 23 авг 2017
Дюма,   Так і я ж про те.
..." Тому актуальним завданням є розробка моделі нового морального гео-політичного порядку, який відповідає сучасним викликам і характеру нинішніх глобальних і регіональних процесів."
... Моя хата не з краю ...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 17:21, 23 авг 2017
А в закритому варто лише допустити незмінність влади і обов"язково, як не з першої, то з другої спроби, як не в одному місці, так в іншому прийде до влади уйопок.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 17:14, 23 авг 2017
Valentin Dunay,  
Дякую, я прочитав. І скажу, що не погоджуюсь ні з Вами, ні з автором по посиланню. Є два світи - відкритий і закритий, і оці казочки про світових жандармів - то страшилки для піплу закритого світу. А у відкритому світі ніхто нікого не боїться і ніхто нікому нічого силою не нав"язує. Приміром, суверений фонд Норвегії днями сягнув 1 трильйона доларів, тобто по 200 000 на кожного норвега, норвежку і норвеженя. Мовою норвеги розмовляють своєю, валюта  у них своя, віра своя, збірна з хокею з шайбою так само, до коаліцій всяких хочуть вступають, хочуть ні , а з точки зору ідеологів закритого світу  - що тієї Норвегії ? На один залп з АСГ "Німіц", але чомусь дозволяють світові жандарми таке "неподобство". Так саме в зовсім іншому куточку світу султанат Кувейт, а ще в іншому генерал-губернаторство Канада, та навіть на Сальвадор не зазіхає Мексика, хоч там буває дуже сильно зобижають іспаноговорящих і роботи в тому Сальвадорі для мексиканських іхтамнетів дня на два.
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Valentin Dunay Valentin Dunay 16:28, 23 авг 2017
Дюма,  Бажане та дійсне :
http://personal.in.ua/article.php?ida=479
 
...Нинішній світовий порядок з домінуванням західних держав на чолі зі США щоразу менше спроможний відповідати сучасним тенденціям розвитку політичних, економічних, соціальних та культурних процесів у світі. Тому актуальним завданням є розробка моделі нового морального гео-політичного порядку, який відповідає сучасним викликам і характеру нинішніх глобальних і регіональних процесів.  
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 16:23, 23 авг 2017
Новенький (15:26, 23 авг 2017)
там мало тех, кого можно взять в заложники и по лесам/болотАм

А всю Беларусь в целом ?
.. Я слышал версию, что Иуда предал Христа не просто из желания заработать стартовый капитал, а об этом его попросил сам Он. Вероятно для наглядности Учения, но, возможно и чтобы Исполнилась Воля, как предписано было. Но все должно было остаться в тайне навсегда, чтобы не подрывать Устои. А награда Иуде , видимо, была обещана на небесах. И кому еще мог поручить Христос эту ответственную миссию, как не своему любимому ученику.      
Так вот я думаю - а что если и Путя (лучший ученик, но уже Сатаны) тоже имеет некую миссию, (например, угробить русских, украинцев, беларусов, ну и еще к кому дотянется из славян, ведь если пристально вглядеться в эту бездну - он же ничем иным, кроме этого, и не занимается) и вот он молча, без объяснений, делает свое бесовское дело. Так что нужно быть готовым к тому, что он плеснет бензинчика где угодно.  
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Valentin Dunay Valentin Dunay 16:18, 23 авг 2017
Дюма (14:46, 23 авг 2017)
А представить Украину страной 404,
(за згодою порошенка,)
без вторжения многократно дешевле и значительно менее хлопотно , чем с таковым.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Valentin Dunay Valentin Dunay 16:14, 23 авг 2017
deimos,  
Американцям  набагато ліпше коли росія сама лізе в зашморг. ... Та ще й на розкарячках стоїть, доступна для "санкцій" .
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Valentin Dunay Valentin Dunay 16:07, 23 авг 2017
zozoolia,
Зюз Юля, сходи до мольфарки, ... може тобі наврочено ... .
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 15:26, 23 авг 2017
Дюма,  я ж говорю, там мало тех, кого можно взять в заложники и по лесам/болотАм Раша-тудой труднее оперативно добираться к месту событий.. Хотя для ОБСЕ те же проблемы.. Вобщем, тяжолая территория для создания информповодов, если б Чернобыль не бахнул, мало кто б и вспоминал про те края..
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 14:46, 23 авг 2017
Новенький,  
Заложников не спрашивают, их используют. Можно, переодевшись в жидобандеровскую милитарку, устроить в приграничном Полесье парочку хатыней (и прощай вековая дружба- симпатия украинцев и беларусов), можно стрельнуть через границу по житомирским грибникам и что мы в ответ бабахнем по Беларуси (?!), можно в этот раз лучше прицелиться из Бука и завалить какой-нить Боинг так, чтобы упал "весь" на территории Беларуси (тогда и ракета и летчик Волошин окажутся искомой принадлежности ).
Голь на выдумки хитра. А представить Украину страной 404 без вторжения многократно дешевле и значительно менее хлопотно , чем с таковым.    
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:04, 23 авг 2017
Дюма,  на том же Полесье плотность населения и инфраструктура с промышленностью горазда иные, чем на Донбассе.. Думаю, западнее Чернигова , не говоря вообще о Правобережье Днепра, в их имперских планах нет даже намерений, а может есть и категорическое предупреждение..
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
deimos deimos 13:25, 23 авг 2017
Формується привід для розміщення війсь РФ. У тому числі і стратегів. Сподіваюсь, американці це добре бачать і вчасно рила начистять.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 13:05, 23 авг 2017
Новенький,  
А если все-таки соберется "защищать", тогда уже задумается гавнопроп. Вот как объяснить ? Крым - сакрален, на Донбассе "защищают" русскоязыких, Сирию - еще Ванга завещала "защищать", Сев-Корею - чтобы их раньше не "защитило " НАТО, Беларусь  - союзное государство, к тому же неплохой заменитель для заканчивающихся женщин и детей, за спиной которой так удобно располагаться "защитникам" (кстати, жителям приграничного с Украиной Полесья, я б советовал уже потихоньку перебираться вглубь Беларуси, бо "защитят" по полной шо тех лугандонят ), но Венесуэлу ?!  Вряди ли тут и Кабздон чем поможет     
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:20, 23 авг 2017
А ведь если не защитит, то и Ын задумается
Подобається 9 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...