Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Valentin Dunay Valentin Dunay 21:36, 24 июл 2017
жити по новому!    порошенко, твої  чимось відрізняються  від "папередніків" ??? бидлота...
       "Приїхали на зустріч і кілька молодиків, що назвалися охоронцями. Одного із них уже знайомий мешканцям області з кадрів, зроблених у інших епіцентрах рейдерських захоплень «Мрії». На прохання представитися чоловік відповів, що він начальник охорони техніки і приїхав охороняти комбайни. Чому прийшов на зустріч – не зрозуміло. Чоловік мав російський акцент і судячи з повідомлень УЗМІ, має стосунок до охоронної фірми «Легіон».
Година розмов закінчилася тим, що «охоронці» заявили про намір збирати урожай. У відповідь Михайло Качмар та Юрій Бойко викликали правоохоронців.
  
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 00:43, 25 июл 2017
Наблюдал такие ситуации неоднократно,бывало так как описано в статье,но бывало и иначе-фермер набирал в долг ГСМ,семян,удобрений,средств защиты,а затем объявлял селянам что пришли рейдеры и они по своим паям не получат ничего,сталкивая лбами кредиторов и владельцев паёв,прекрасно зная,что чужаков-кредиторов слушать никто не будет и в итоге они отступят,а суды-это дело долгое..,тем более в своём районе...Тут нужно разбираться...
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...