Скрепам по пиці: Румунія закрила свій повітряний простір для літака віце-прем'єра РФ Рогозіна

Досягнувши повітряного простору Угорщини, літак з Рогозіним змушений був розвернутися в бік Москви.

Дмитро Рогозін. Фото:Главком

Румунія закрила свій повітряний простір для літака віце-прем'єр-міністра Росії Дмитра Рогозіна. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на російського посла в Молдові Фаріта Мухаметшина, передають Патріоти України.

Відзначається, що російський віце-прем'єр летів у Кишинів на зустріч з президентом Молдови Ігорем Додоном.

Як повідомляє Интерфакс з посиланням на молдовські інтернет-ресурси, які опублікували дані сайту Flightradar, Рогозін летів на літаку авіакомпанії S7. Досягнувши повітряного простору Угорщини, літак розвернувся в бік Москви.

При цьому кореспондент видання з кишинівського аеропорту передав, що там почалася реєстрація пасажирів на рейс S7, який повинен полетіти в Москву.

Реєстрація почалася із запізненням о другій годині, оскільки повідомлялося про затримку літака. Після початку реєстрації на табло аеропорту в графі "Прильоти" з'явилися дані про те, що рейс компанії S7 з Москви до Кишинева перенаправлений.

Раніше сам Рогозін у себе в Twitter написав, що Кишинів хотів відмовити у прильоті рейсу російської делегації з Домодєдово ще до вильоту.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...