Розваги

Кінотеатр просто неба зібрав сотні франківців (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У понеділок, 24 липня, в Івано-Франківську на літній сцені міського парку влаштували романтичний кінопоказ.

Нагадаємо, кінопоказ просто неба у міському парку організувала ГО «Активна Країна».

Подивитися романтичний фільм прийшли сотні франківців. Для всіх на літній сцені не вистачило місця. Тому хтось розмістився на траві, хтось на бруківці, а хтось просто дивився стоячи, пише Курс.

Фільм «До зустрічі з тобою» вийшов минулого року. Він створений за  сюжетом однойменного роману-бестселера Джоджо Мойєс.

Фільм переносить глядачів у невелике провінційне містечко, де живе головна героїня Луїза Кларк. Луїза зустрічається з хлопцем, якого насправді не любить. Однак її життя змінює молодий чоловік Уїлл, прикутий до інвалідного візка.

Він був спортсменом і насолоджувався життям, доки його не збив неуважний мотоцикліст. Аварія стала причиною багатьох травм, які переконали хлопця, що його життя закінчене. І в той момент, коли життя героїні летить під укіс, її наймають батьки травмованого Уїлла як доглядальницю.

Луїза зауважує депресію свого підопічного і вирішує за всяку ціну довести йому, що життя варте того, щоб дихати на повні груди. Луїза дарує Уїллу надію на те, що ще не все втрачено, а він вчить дівчину речей, про які вона давно мріяла.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.