Добровольці зі США та Канади виявили бажання приєднатися до "Грузинського легіону", - боєць АТО

За словами командира легіону Мамуки Мамулашвілі, підрозділ очікує значне поповнення досвідченими бійцями.

Грузинський легіон на Донбасі. Ілюстрація:http://podrobnosti.ua

Найближчим часом на базі "Грузинського національного легіону" буде розгорнуто інтернаціональний підрозділ, який буде воювати на Донбасі на стороні ЗСУ. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив боєць АТО, командир "Грузинського національного легіону" Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

"Ми нещодавно оголосили набір добровольців в "Грузинський легіон". Скажімо так, вже інтернаціональний легіон. Американські фахівці і військові аналітики погодилися поширити інформацію серед американських добровольців, канадських і австралійських добровольців, які хочуть приєднатися саме до нас", - зазначив він.

За словами Мамулашвілі, підрозділ очікує значне поповнення досвідченими бійцями.

"Ми передали програму нашу, по якій вони будуть навчатися. Думаю, до нас прийде дуже багато іноземних громадян. Це зіграє позитивну роль. Буде потік не дилетантів, а людей, які вже пройшли хороше навчання", - підкреслив командир легіону.

При цьому він визнав, що новина викличе справжній переполох у кремлівських пропагандистів.

"Вони вже не раз говорили, що є присутніми рота американських спецназівців, хоча поки це тільки кілька людей. Це викликає у них паніку. Вони не люблять йти на пряму конфронтацію. В основному, вони використовують артилерійський вогонь, щоб нас призупинити. Скажімо прямо - вони бояться", - підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...