"Зашкварен на неделе под Желобком. Неполных 18 лет. Путлерюгенд идет в расход": У мережі повідомили про ліквідацію чергового "ихтамнета"

Бойовик загинув під Жолобком.

Фото: ЗМІУ мережі показали фото ліквідованого 18-річного терориста "ЛНР", диверсійно-розвідувальну групу якого напередодні під Жолобоком Луганській області захопили в полон українські військові.Відповідні знімки в Twitter оприлюднив блогер XyKyiv, повідомляють Патріоти України.

"Свіжа несвіжа русня. Саша Супонін з Ровеньків. Зашкварений на тижні під Жолобком. Неповні 18 років. Путлерюгенд йде в расход", - йдеться в повідомленні.
Диверсійна група терористів "ЛНР" складалася з шести чоловік. Двоє були ліквідовані, а ще чотирьох знешкодили і взяли в полон.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....