Знов повертаємось до початку.

Росіянці намагаються продовжувати війну, спотворюють історію та називають чорне — білим.

Знов з'явились приклади в яких власне саме вони(!) у програшній ситуації, але нахабно наводять їх для підґрунтя своєї агресії та війни яку розпочали. І забувають що як раз більш-менша компетентність в цих питаннях розбиває вщент усі їх вигадки.

– штат Сіккім має довжелезну і складну історію і лише втратив частину автономії – яка дійсно була обґрунтованою на відміну від нав'язаної рф силою для Криму в 1993. Реальна аналогія – Чечня Дагестан та взагалі Кавказ.

– Гоа – типова історія деколонізації Індії (під метрополіямі Англії-Португалії). Тут варто говорити про чужі території які досі ще під контролем рфії – наприклад українська Кубань, але ж поки їх там все влаштовує і вони не вийшли воювати проти росіянців – не створили купу проблем для всіх – це лише потенційна проблема від рфців.

– Східний Тімор – деколонізація (Португалія) плюс дурість Індонезії вирішила нав'язати силове вирішення складного тристороннього питання. Сахалін, Кенігсберг, Карелія. Плюс відібрані ними території у решти сусідів.

– Західна Сахара – деколонізація (Іспанії) плюс повна відсутність національної концепції. Ця проблема – відсутність національного самовизначення – типова для рфії, яка не має національної концепції для жодної з своїх територій! Навіть сучасний стан наочно це демонструє – 22 республіки, 9 країв, 46 областей, 3 міста федерального значення, 1 автономну область, 4 автономні округи. Це не федерація, це імперія.

– про Голанські висоти взагалі – взагалі багатолітня війна з різними стадіями проти Ізраїлю. Звідки рфія в Україну стріляла, нагадайте?

Окупація срсром території Європи та війни у всьому світі – від Куби та Північної Кореї до війни проти Ізраїлю – імперська неприхована телурократична політика росіянців.

А загалі то дуже цікаво чути такі речі від них. Бо такі приклади лише свідчать про світовий характер війни, яку вони ведуть.


#вільнакраїна