Раніше, аби подивитись телевізор, треба було підключити техніку до антени, супутникової тарілки чи кабельної сітки. ВОЛЯ ж запропонувала більш зручну альтернативу – перегляд телепрограм за допомогою Інтернет-доступу. Тепер "розумне телебачення" стало доступним на всій території України завдяки послузі "Інтерактивне ТБ".

Інтерактивне телебачення

У ВОЛІ впевнені, що телебачення може бути джерелом не тільки розваг, а й пізнавального контенту. Так, ТБ-пакети компанія поповнила новими пізнавальними каналами, доступними абонентам цифрового та інтерактивного телебачення – "ФАУНА" та FineLiving HD.

"Ми продовжуємо відкривати глядачам нові якісні продукти, серед яких телеканали "ФАУНА" та FineLiving HD. Безперечно, пізнавальні передачі цікавіше дивитись у високій якості зображення, тому ми постійно розширюємо HD-контент та є провайдерами №1 в Україні в HD-сегменті", – зауважила директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

У режимі 24/7 "Фауна" відкриває глядачам завісу таємниць дикої природи та показує вражаючі кадри недоступних куточків світу та рідкісних тварин.

А FineLiving HD розповідає, як зробити наше життя більш комфортним та продуктивним. Лайфхаки щодо облаштування оселі, кулінарії, фітнесу, виховання дітей та багато іншого обов’язково стануть у нагоді. Стиль життя може бути якісним, модним, вражаючим.

До уваги глядачів також пропонуються корисні телеканали "Терра" та "Наука".

Окрім того, ВОЛЯ співпрацює з авторитетними світовими виробниками контенту – FOX, Discovery, AMC. А в 2014 році запустила 5 ексклюзивних телеканалів лінійки "CINE+". Тож клієнти компанії мають чимало переваг. Наприклад, першими можуть в Україні легально побачити нові сезони популярних серіалів, які ВОЛЯ транслює менш ніж через 24 години після показу у США – легендарну "Гру престолів", а ще "Марс", "Втеча" та інші.

Є й ексклюзивні для українського телепростору трансляції. Так, минулоріч для любителів спорту у прямому ефірі компанія показувала наймасштабнішу подію великого тенісу – Вімблдонський турнір. Цього року ВОЛЯ також транслюватиме найвідоміший тенісний турнір світу.

Абоненти компанії мають розмаїтий вибір телеканалів. Наразі до перегляду їм доступно 157 каналів, 30 з яких у форматі HD.

Особливої уваги заслуговує дитячий контент, який пропонує компанія. Програма трансляцій розробляється за допомогою психологів, фахівців з дитячого телемовлення, самих батьків та з урахуванням режиму дня дітей різного віку.

"Те, що дивиться дитина, в подальшому формує її світогляд. Ми зробили пакет "Дитячий" цікавим і корисним для хлопців різного віку. Ми в компанії ВОЛЯ підтримуємо сімейні цінності і хочемо, щоб наші маленькі глядачі росли розумними, добрими і відкритими", – зазначила директор з маркетингу Вікторія Цомая.

У 2016 році компанія презентувала перший український канал для дітей у форматі високої якості – "ВОЛЯ CINE+ Kids". Канал має кілька аудіодоріжок, у тому числі мовою оригіналу, тож діти навіть можуть за допомогою нього навчатися.

Крім цього, до уваги маленьких глядачів представлений найкращий розважальний контент від таких гігантів, як Disney, NBC Universal, Touchstone, Marvel, StudioCanal.

Важливо, що ВОЛЯ дбає про абонентів послуг телебачення в усіх регіонах України. Наприклад, з квітня пакет "Дитячий" став доступним клієнтам компанії у Львові. У нього увійшли власні канали компанії СINE + Kids і CINE + Kids HD, а також канали LALE, Jim Jam, Boomerang, Gulli girl, Nick Junior і "Мультимания".

Можна стверджувати, що таке яскраве поєднання мультфільмів, розважальних і навчальних програм припаде до душі не тільки дітям, а й їхнім батькам.

Високошвидкісний Інтернет

Аби відчути всі переваги послуги "Інтерактивне телебачення" від ВОЛІ, абоненти повинні мати якісний доступ до високошвидкісного Інтернету. Підключення послуги можливе у будь-якому регіоні України, де є кабельний Інтернет зі швидкістю від 10 Мбіт/сек, незалежно від провайдера.

Переваги Інтернет-послуг ВОЛІ доволі переконливі. Для своїх користувачів компанія постійно оновлює технології доступу до Інтернету. Наразі DOCSIS 3.0, EuroDOCSIS з’єднують абонентів із ресурсами мережі на швидкості більше 100 Мбіт/с.

Також клієнти компанії мають можливість обрати пакети послуг з різними умовами та за лояльними цінами згідно з власними потребами. Важливо, що високошвидкісний Інтернет від ВОЛІ не залежить від географії та погодних умов.

Найпростіше – замовити послугу на сайті компанії. Також можна завітати у Центр сучасних технологій, яких досить багато по всій Україні, або зателефонувати у call-центр, де вас проінформують про ціну підключення та тарифи.

Зауважимо, що Інтернет слугує не тільки для передачі повідомлень. Він відкриває світ у своєму розмаїтті та занурює нас у його багатомірну матрицю. А з надійними технологіями зробити це стало ще простіше.