RU
 

У РФ проти поставок в Україну будь-якого виду зброї

Корреспондент.net,  26 червня 2017, 06:39
1
1835
У РФ проти поставок в Україну будь-якого виду зброї
Фото: ictv.ua
У Раді Федерації Росії проти надання зброї українській стороні

Росія виступає категорично проти поставок зброї в Україну, оскільки це дестабілізує і без того складну ситуацію в країні.

Перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич заявив, що Росія категорично проти поставок в Україну будь-якого виду зброї, як летальної, так і оборонної, оскільки межа між цими видами зброї розмита, передає РИА Новости.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко повідомив, що у Вашингтоні не було досягнуто конкретних угод про надання американською стороною зброї Києву, проте він сподівається на вирішення питання протягом двох-трьох місяців.

"Як військова людина скажу, що сьогодні саме поняття "оборонна зброя" дуже відносне... Позиція Росія абсолютно певна: ми категорично проти поставок зброї в країну, де триває громадянська війна", - наголосив політик.
 
"Не можна скидати з рахунків і так званий психологічний момент. Ці поставки будуть сприйняті Києвом як підтвердження правильності проведеного ним курсу на Донбасі, що ще більше дестабілізує ситуацію", - вважає Клінцевич.
 
Він зазначив, що питання можливих поставок в Україну американської зброї повинні розглядатися в тісному зв'язку з іншими проблемами в російсько-американських відносинах.
 
Як повідомляв Кореспондент.net, Порошенко заявив, що під час зустрічі в Білому домі він надав Трампу докази військової присутності Росії на Донбасі.
 
Парубій: У США відкрите питання зброї для України

ТЕГИ: РоссияУкраинаармия и вооружениеоружие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі