ua en ru

"Укрзалізниця" вводить значні дисконти на перші квитки на потяги до Чехії

"Укрзалізниця" вводить значні дисконти на перші квитки на потяги до Чехії Фото: Київський залізничний вокзал (УНІАН)

Перші 3 квитки можна буде придбати зі знижкою до 1 тис. гривень

Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" вводить значні дисконти на перші квитки на потяги до і з Чехії. Про це повідомив гендиректор компанії Войцех Балчун в Facebook.

"У Європі ідея відома як "квиток першої хвилини". В даному випадку мова йде про подорожі до Чехії і назад. Перші 3 квитка в кожному продажу, що відкривається у сполученні Київ - Прага - Київ, продаються зі значним дисконтом. За угодою між "Укрзалізницею" і "Чеською залізницею" встановлені спецтарифи та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3 місця", - заявив Балчун.

За його словами, програма діє як для поїздки в Чехію, так і в зворотному напрямку. Така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від / до станцій Київ і Львів до / від станцій Чехії (Словаччина - тільки транзитом). Квитки з дисконтом не можна повернути, обміняти і переоформити.

Так, дисконт діє на попередній продаж квитків та закінчується за 1 добу до відправлення поїзда з Києва, і за 3 доби у зворотному напрямку при відправленні поїзда з Праги. Проте за добу відправлення поїзда з Києва дисконт для 3 місць вже не діє.

Тут запустили одну ідею. В Європі вона відома як "квиток першої хвилини". У даному випадку мова про подорожі до Чехії т...

Опубліковано Войцех Балчун 24 червня 2017 р.

"Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня по дисконтній програмі у сполученні Київ - Прага - 1891,70 грн (64,0 євро) Львів - Прага - 1513,95 грн (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ - Прага - 2868,05 грн (98,6 євро) Львів - Прага - 2403,12 грн (82,6 євро)", - резюмував Балчун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" з 24 червня 2017 року вводить пряме залізничне сполучення Київ - Варна (Болгарія).