ua en ru

Поліція розслідує напад на журналістку в Одесі

Поліція розслідує напад на журналістку в Одесі Фото: Світлана Підпала (facebook.com/ruslan.forostyak)

Слідство ведеться під особистим контролем керівництва ГУ Нацполіції в Одеській області

В Одесі поліція розпочала розслідування нападу на журналіста, учасницю "Групи 2 травня", активіста рухів "Генпротест" і "Зелений лист" Світлану Підпалу. Про це повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook.

Зі слів Форостяка, відкрите кримінальне провадження за статтею 125 (умисне завдання легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

"Правоохоронці сприймають це цілком серйозно, усі розуміють як важливо встановити причетних осіб, а головне мотиви. Наразі тривають невідкладні слідчі дії в провадженні за ознаками ст. 125 ККУ, прямо зараз оперативно-слідча группа вилучає відео з камер району, де стався напад", - написав він.

Радник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області додав, що слідство ведеться під особистим контролем керівництва ГУ Нацполіції.

По нападу невідомих на активіста Светлана Подпалая ситуація наступна Правоохоронці сприймають це цілком серйозно, усі р...

Опубліковано Ruslan Forostyak 24 червня 2017 р.

Нагадаємо, у центрі Одеси невідомі напали на журналіста, учасника розслідувальної "Групи 2 травня", активіста рухів "Генпротест" і "Зелений лист" Світлану Підпалу.