ua en ru

У Маріуполі на базі батальйону поліції прогримів вибух

У Маріуполі на базі батальйону поліції прогримів вибух Фото: поліція перевіряє інформацію про вибух у Маріуполі (Pixabey)

У Приморському районі Маріуполя вибухнув боєприпас

У Маріуполі Донецької області прогримів вибух на базі батальйону доданих сил поліції. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області.

"На базі дислокації батальйону доданих сил поліції в результаті нещасного випадку стався вибух. За попередніми даними, в місці розташування поліцейських доданих сил у Приморському районі Маріуполя вибухнув боєприпас. На місці працює слідчо-оперативна група. Встановлюються обставини події", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва стався вибух в автомобілі, є постраждалий. Згідно з даними поліції, о 10:36 в чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про вибух на перехресті вулиць Тургенівська-Полтавська. В результаті вибуху постраждав чоловік, 1970 року народження, лікарі надали йому медичну допомогу. Також були пошкоджені припарковані поруч автомобілі і фасади будівель.