Підтримати

Всі права захищені:

© Громадське Телебачення, 2013-2022.

Британський діджей проговорився, що за маскою Bаnksy ховається засновник гурту Massive Attack

Британський діджей Goldie випадково сказав, що за маскоюхудожникаграфіті Bаnksy приховується засновник і учасникгурту Massive Attack Роберт Дель Наджа.

Британський діджей Goldie випадково сказав, що за маскою художника графіті Bаnksy приховується засновник і учасник гурту Massive Attack Роберт Дель Наджа.

Про це повідомяє  The Telegraph.

Зазначається, що під час інтерв’ю Goldie обговорював, як люди намагаються заробити на Bаnksy.

«Дайте мені трафарет, покладіть його на футболку та напишіть Banksy на ньому, і ми можемо зараз це продати… Жодної неповаги до Роберта, я думаю, він блискучий художник. Я думаю, що він перевернув світ мистецтва», — сказав Goldie.

Після цієї фрази музикант на кілька секунд замовк, перш ніж змінити тему бесіди.

Раніше відповідне припущення зробив британський журналіст Крейг Вільямс. Він провів власне розслідування і серед іншого встановив, що вуличні малюнки художника з'являлися в місцях гастролей колективу, пише  The Daily Mail.

Фото: banksy.co.uk/out.asp

За словами журналіста, Banksy залишав графіті у різних містах незадовго до або після концертів Massive Attack, що відбувалися там само. Загалом, він примітив десять таких збігів за останні 12 років.

Вільямс додав, що відомим художником може бути один Дель Наджа або група людей, пов'язаних з Massive Attack і подорожують разом з музикантом.

Фото: banksy.co.uk/out.asp

«А що, якщо Banksy — це не одна людина і не той, про якого всі думають, а кілька графітістів, які малюють в різних місцях і вдома, і за кордоном? Такий величезний обсяг роботи дозволяє це передбачити», — пояснив журналіст.

Фото: banksy.co.uk/out.asp

Як повідомляє видання, Дель Наджа створює графіті з 1980-х років під псевдонімом 3D. Крім того, він зізнавався, що дружить з Bаnksy.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram