Кім Кардашян та Каньє Вест найняли сурогатну матір заради третьої дитини – ЗМІ

Кім Кардашян та Каньє Вест найняли сурогатну матір заради третьої дитини – ЗМІ

Фото: Getty Images

Відоме подружжя хоче втретє стати батьками.

Зіркове подружжя Кім Кардашян та Каньє Вест серйозно замислилися над тим, аби втретє стати батьками.

Пара вже найняла сурогатну матір через спеціальне агентство. Подейкують, що послуги агентства обійдуться Кім та Каньє у 68 тисяч 850 доларів.

З цієї суми сурогатна мати, згідно з контрактом, отримає 45 тисяч доларів у щомісячних платежах по чотири з половиною тисячі доларів (з розрахунку на 10 місяців).

У випадку, якщо жінка завагітніє двійнятами або трійнею, то за кожного дитину вона отримає ще по п'ять тисяч доларів. Якщо ж під час вагітності сурогатна мати якось постраждає, то вона отримає страховку у розмірі чотирьох тисяч доларів,  пише портал TMZ.

Кім з донькою Норт / Фото: ellentube.com

Своєю чергою, Кардашян та Вест поставили перед сурогатною матір'ю умови – вона не повинна вживати алкоголь і палити, пити занадто багато кави, фарбувати волосся, їсти сиру рибу, приймати гарячу ванну.

Також Кім та Каньє приймають на себе юридичну і батьківську відповідальність за дитину, яка може народитися з вродженими вадами.

Діти Кім та Каньє Норт та Сейнт / Фото: ellentube.com

Зауважимо, що звернутися за послугами до сурогатної матері знаменитості були змушені через стан здоров'я Кім Кардашян. Як відомо, лікарі ще після народження першої дитини порадили Кім більше не народжувати. Однак знаменитість наважилася на другу вагітність. Тоді вже медики серйозно попередили зірку реаліті, що їй краще більше не вагітніти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація