Ексклюзиви
вівторок, 20 червня 2017 18:33

Пішла з життя власниця італійського будинку моди Fendi

Пішла з життя власниця італійського будинку моди Fendi
Відомий італійський модельєр Карла Фенді померла у Римі. Перенесла важке захворювання легень. Фото - La Repubblica

Відомий італійський модельєр Карла Фенді померла у Римі.

Власниця італійського будинку моди Fendi пішла з життя у віці 80 років. Напередодні Карла перенесла важке захворювання легень.

Фенді не стало після того, як її виписали з лікарні і вона повернулася в свою римську резиденцію в Палаццо Русполі, пише La Repubblica.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов з життя культовий дизайнер Оскар де ла Рента

Карла Фенді була власницею італійського будинку моди Fendi. Бренд був заснований у 1925 році. Компанія входить до складу холдингу LVMH - Louis Vuitton Mo"t Hennessy S.A. Мережа Fendi налічує понад 160 магазинів у 25 країнах. Карла Фенді стала займатися сімейним бізнесом в кінці 50-х років разом зі своїми сестрами Паолой, Ганною, Франкою і Альдо.

"Ми як п'ять пальців однієї руки. Наша мама говорила, що у кожної з нас своя функція", - ділилася колись Карла, щоб підкреслити важливість участі кожної сестри в успіху компанії.

Карла багато вчилася і накопичувала знання з різних галузях. У 60-х роках вона присвятила себе зв'язкам із громадськістю, зосередившись на американському ринку.

Була любителькою мистецтва і музики. Її чоловік Кандідо в 2007 створив Фонд імені для підтримки мистецтва, збереження культурної спадщини країни і цінностей минулого.

В передмісті Парижа помер модельєр і один з творців міні-спідниці Андре Курреж. Останні роки він страждав від хвороби Паркінсона. Дизайнер помер уві сні на 92-му році життя.

Зараз ви читаєте новину «Пішла з життя власниця італійського будинку моди Fendi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути