Путін показав відео атаки США на талібів, видавши її за удари авіації РФ у Сирії

Поділитися
Путін показав відео атаки США на талібів, видавши її за удари авіації РФ у Сирії Володимир Путін показав відео атаки американської авіації © Сайт президента России
На американське відео наклали переговори пілотів російською мовою.

У серіалі "Путін" американського режисера Олівера Стоуна президент РФ Володимир Путін показала йому відео, на якому нібито зафіксована робота російської авіації у Сирії, повідомило видання "Медуза".

Наголошується, що невелику частину відео можна побачити в офіційному трейлері. У повній версії цей момент знаходиться після 49-ї хвилини.

Насправді ж, відео, яке Путін показав режисерові, демонструє, як американський вертоліт "Апач" атакує талібів в Афганістані. Оригінал відео опублікований на офіційному сайті military.com.

На американському відео, яке Путін показав під виглядом російського, накладені переговори пілотів російською мовою. Імовірно, це переговори українських пілотів, які брали участь у бойових діях під Донецьком, відзначає видання.

Також повідомляється, що на YouTube є копія американського відео з переговорами російською мовою. Можливо, саме її російський президент і показував Стоуну.

Дослідницька організація CIT порівняла кадри відео, показаного Стоуну, з кадрами з "Апача".


Сцена, у якій глава РФ демонструє відеозапис, міститься у третій серії серіалу "Путін". Її прем'єра відбудеться на російському телебаченні 21 червня.

Раніше повідомлялося, що в інтерв'ю Оліверу Стоуну Володимир Путін заявив, що зближення України і НАТО загрожує безпеці Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі