У Франції сьогодні відкривається авіасалон у Ле-Бурже

Фото
Поділитися
Україну представляє середньомагістральний транспортний літак Ан-132Д.

Сьогодні у Франції відкривається Міжнародний Паризький авіасалон, головне в світі авіашоу, більш відоме як Ле-Бурже за назвою аеропорту біля французької столиці. На виставці в цьому році будуть представлені 130 літаків і вертольотів, а в льотній програмі візьмуть участь 36 зразків техніки з семи країн, сказано на сайті авіасалону.

У ході виставки, яка триватиме з 19 по 25 червня, очікуються польоти новинок світових аерокосмічних лідерів - Airbus та Boeing. Європейський виробник підніме в повітря машини, які ще не поставлялися авіакомпаніям: середньомагістральний літак нового покоління А321 Neo і новітній лайнер А350-1000. Boeing покаже у польоті новий середньомагістральний літак В737 Мах 9. Також Boeing і Airbus представлять в статичній і льотній програмі військові літаки і вертольоти.

Україна покаже в Ле-Бурже свій новий середньомагістральний вантажний літак Ан-132Д, створений холдингом "Антонов", що здійснив перший політ у березні цього року. Літак виконає демонстраційні польоти, а також буде доступний в статичній експозиції. Ан−132Д, для якого це авіашоу стане міжнародною прем'єрою, повинен гідно продовжити лінійку знаменитих транспортних літаків "Антонов", багато з яких дебютували в Ле-Бурже.

По одному літаку малої авіації піднімуть у повітря Японія і Туреччина, два літака представить Німеччина. Російська присутність зведена до мінімуму через санкції: у статичній експозиції буде представлено тільки пасажирський SSJ 100, а військова техніка і озброєння будуть представлені у вигляді макетів та рекламних матеріалів.

Раніше "Антонов" презентував новий літак Ан-132.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі