Поліція опублікувала нові фото і відео наслідків пожежі у хмарочосі в Лондоні

Фото
Поділитися
На кадрах відображені знищені вогнем приміщення.

Поліція Лондона оприлюднила нові фотографії і відеозаписи, зроблені всередині згорілого напередодні 27-поверхового будівлі Grenfell Tower.

На фото і відео відображені знищені вогнем сходові клітини, ліфти, квартири та інші приміщення. У поліції нагадали, що під завалами знаходяться ще десятки людей, шансів на порятунок яких вже практично не залишилося.

Вночі 14 червня в рятувальну службу Лондона надійшло повідомлення про пожежу у 27-поверховому будинку Grenfell Tower на північному заході міста. Вогонь поширився практично по всьому будинку, горіли поверхи від другого до 24.

На момент початку пожежі в будинку було близько 600 осіб у 120 квартирах. Одразу після початку пожежі багато жителів встигли залишити власні квартири, однак частина залишилась замкнутою осередками вогню.

Кількість жертв пожежі станом на 16 червня досягла 30 осіб. Ще кілька десятків людей перебувають під завалами. Пожежні назвали нікчемними шанси на їх порятунок. Таким чином, кількість жертв пожежі може зрости до 100 осіб.

Детальніше про пожежу читайте в матеріалі DT.UA "Пожежа в Лондоні: головне".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі