Кілер, що вчинив замах на Осмаєва й Окуеву, використовував персональні дані померлої людини

Поділитися
Кілер, що вчинив замах на Осмаєва й Окуеву, використовував персональні дані померлої людини Підозрюваний у замаху на Окуеву й Осмаєва дав свідчення © РБК-Україна
Зловмисник скоїв ряд злочинів на території України та інших держав.

Зловмисник, який намагався вбити Аміну Окуеву й Адама Осмаєва, для супроводу "легенди" використовував персональні дані людини, яка вже померла. Він також скоїв ряд злочинів на території декількох держав, у тому числі, України, повідомив голова прес-служби МВС Артем Шевченко в ефірі телеканалу "112. Україна" увечері в неділю, 18 червня.

Поліція вже допитала підозрюваного.

"Його життю нічого не загрожує. Він може співпрацювати зі слідством і давати свідчення", – запевнив Шевченко, додавши, що українські правоохоронці співпрацюють із зарубіжними колегами, які також мають інформацію про підозрюваного.

Замах на Аміну Окуеву і Адама Осмаєва було скоєно в Києві 1 червня. За даними ЗМІ, кілер є особою, відомою в кримінальних колах Санкт-Петербурга Артур Денісултанов на прізвисько "Дінго". При собі у нього був паспорт громадянина України на ім'я Олександра Дакара, виданий у лютому 2016 року.

Суд заарештував підозрюваного на два місяці без права внесення застави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі