ua en ru

Завидний український холостяк: Положинський розповів, чому ще жодного разу не був одружений

Завидний український холостяк: Положинський розповів, чому ще жодного разу не був одружений Фото: Олександр Положинський (facebook.com/sashko.polozhinsky)

Музикант зізнався, що дуже відповідально ставиться до цього питання

Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський розповів, чому він ще жодного разу не був одружений. Про це український музикант розповів у програмі "Світське життя".

Завидний український холостяк зізнався, що дуже серойзно відноситься до питання шлюбу і вважає, що це має бути раз і на все життя.

"Я дуже відповідальний. Я знаю, якщо одружуватися – то раз і назавжди. І так виходить, що я поки такої впевненості в собі не відчув. Тому я ще почекаю", — розповів виконавець.

Відео: Інтерв'ю Олександра Положинського (Світське життя/ru.tsn.ua)

45-річний співак розповів, що ніколи не рвався зізнаватися в почуттях і одружуватися, тому що точно хоче вибрати ту єдину. Але разом з тим Положинський встиг описати свої позитивні сторони перед потенційними нареченими.

"Я, з віком, з досвідом. Але у мене є один мінус – я ще не такий багатий, щоб бути зовсім завидним. Я не потребую, але так щоб дуже, то ні. Так, я класний. Я непогано виглядаю на свій вік, більш-менш розумний, більш-менш чуйний, уважний, маю позитивні боку, є й негативні. Але давайте про них не будемо", — попросив Олександр.

"Я дуже відповідальний. І я розумію, що в старшому віці я одружуся, тим більше шансів, що до смерті буду одружений на одній жінці", — пожартував музикант.

Тим часом Вакарчук розкрив інтригу про спалених джинсах на концерті в Івано-Франківську.