ua en ru

У Дніпрі затримали жінку, яка вдарила молотком бійця АТО

У Дніпрі затримали жінку, яка вдарила молотком бійця АТО Фото: поліція

Жінка вдарила молотком бійця АТО в Оперному театрі

У Дніпрі затримали жінку, яка вдарила молотком бійця АТО в Оперному театрі. Про це повідомили у міському відділі поліції, передає "Радіо Свобода".

Повідомляється, що проти неї відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень.

Як наголошується, раніше жінка перебувала в розшуку. У жовтні 2016 поліція Дніпра порушила кримінальну справу за інциденту з учасником бойових дій на Донбасі в театрі опери та балету. За даними поліції, інцидент стався під час антракту вистави: на балконі одна з глядачок, побачивши бійця у формі, накинулася на нього з молотком.

Боєць був в театрі разом з дружиною. За словами свідків, жінка "викрикувала щось про "руський світ" і нецензурно облаяла бійця і його дружину".

Як розповіли в поліції, знаряддя злочину - молоток - у жінки вилучили. Крім того, в сумочці у неї виявили кухонний ніж. Учасник бойових дій отримав травму голови, рану зашивали в лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку антитерористичної операції (АТО) на сході України загинуло 38 військових медиків.