Голосіївський райсуд столиці на два місяці заарештував підозрюваного у причетності до убивства колишнього депутата російської держдуми Дениса Вороненкова 36-річного громадського активіста з Павлограда Ярослава Тарасенка.

Про це повідомила правозахисниця Тетяна Близнюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook, наголосивши, що йому не дали права звільнитися під заставу.

За словами спікера прокуратури Київської області Надії Максимець, Тарасенкові інкримінують умисне вбивство, здійснене за попередньою змовою з группою осіб, і вважають, що у слідства достатньо обгрунтованих доказів його провини.

"Він підозрюється в організації вбивства. Крім того, він, згідно з клопотанням, озвученим в суді, був водієм машини, яка привезла кілера на місце події. Він повинен був також його забрати після вчинення злочину”, – пояснила Максимець.

У свою чергу захист Тарасенкова в особі адвлоката Романа Гайдая вважає докази прокуратури недостатніми і заявив, що вони "прямо ні на що не вказують".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у справі вбивства Вороненкова з’явилися нові факти.