Справа про вбивство Вороненкова: є перші затримані підозрювані

Справа про вбивство Вороненкова: є перші затримані підозрювані
Місце вбивства Дениса Вороненкова

Слідчі дії у справі Вороненкова проводять у Павлограді

У місті Павлоград Дніпропетровської області представники Генеральної прокуратури разом із поліцією проводять необхідні слідчі дії у справі про загибель екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України.

«У рамках цього кримінального провадження правоохоронці проводять затримання осіб, яких підозрюють у причетності до цього злочину. Також проводяться необхідні процесуальні дії, зокрема – обшуки», - йдеться в повідомленні.

Затриманих правоохоронці доставляють до відділів поліції для подальших необхідних слідчих дій.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Як повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, у кримінальному провадженні про вбивство Вороненкова слідчі встановлюють обставини, що передували злочину, підозру наразі нікому не висунули

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: