Російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що майбутній президент Росії повинен провести "чесний референдум" у Криму, але розуміє, що Україна будь-які його результати не визнає.

В інтерв'ю російським ЗМІ Навальний фактично підтвердив той факт, що віддавати анексовану українську землю не збирається, якщо стане президентом РФ.

"Тут питання не в Україні або Росії. Тут питання в реальному волевиявленні мешканців Криму, яким має бути визначено реально, а не як було. Референдум, який був у 2014 році, - абсолютна фальшивка", - заявив опозиціонер.

Він додав, що жодна територіальна суперечка у світі не була вирішена, тож ситуація із Кримом залишатиметься незмінною. Навальний також розуміє, що його позиція не подобається багатьом в Україні.

Нагадаємо, що Навальний закликав до визнання Абхазії, Північної Осетії та Придністров'я у 2008 році, але виступав проти анексії Криму у 2014 році.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", прибічники Путіна звинуватили Навального у "використанні дітей у власних цілях".