Корпорація Apple представила оновлену версію бездротової клавіатури Magic Keyboard. Про новинку не розповідали на конференції WWDC, а просто розмістили її на офіційному сайті.

Головною відмінністю нової Magic Keyboard від попередньої версії стане наявність цифрового блоку у правій частині. Судячі зі всього, Apple вирішила нарешті полегшити життя власникам своєї техніки, які багато працюють із цифрами.

Магічна клавіатура від корпорації Тіма Кука доступна і з російською розкладкою. Коштує вона 130 доларів (приблизно 3,4 тисячі гривень).

Зазначимо, що Apple готує мільярди на придбання частини бізнеса японської компанії Toshiba, яка займається виробництвом напівпровідникових мікрочіпів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Apple презентувала розумну колонку для дому та розширила функції голосового помічника Siri.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще