5 червня в Орландо, штат Флорида, сталася стрілянина в одній з офісних будівель, внаслідок чого загинули кілька людей.

Про це повідомили американські ЗМІ та очевидці.

У поліції зазначили, що прибули на місце події та взяли ситуацію під контроль. За даними стражів порядку, у будівлі багато жертв. Точна кількість загиблих, поранених та причини стрілянини поки не називають.

Для запобігання поширення неправдивої інформації копи порадили не довіряти стороннім джерелам. Найближчим часом вони оголосять усі подробиці.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Наразі на місці працюють оперативники. Вулиці та дороги навколо перерили.

Нагадаємо, 29 червня минулого року американський приватний охоронець Омар Мартін влаштував стрілянину у гей-клубі Pulse, в результаті чого загинули 49 відвідувачів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ввечері 3 червня у Лондоні троє чоловіків протаранили натовп людей на машині та влаштували різанину, внаслідок чого загинули семеро людей. Поліція встановила особи нападників.