Продюсерка української співачки Світлани Лободи, яка активно гастролює по Росії, після зірваного концерту в Одесі анонсувала проведення ще одного.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 28 травня зірка мала виступити в одеському клубі "Ібіца". Однак активісти влаштували акцію протесту яка швидко вийшла за рамки мирного бойкоту. У хід пішов сльозогінний газ, петарди і димові шашки, а на довершення до клубу подзвонили з інформацією про замінування будівлі.

Через протести організатори вирішили скасувати концерт Світлани Лободи з міркувань безпеки. Продюсерка співачки Нателла Крапівіна назвала тих, хто зірвав виступ, "шакалами" і анонсувала ще один концерт Лободи. Про це вона написала в своєму Instagram.

"Шакали проти левиці. Але Одеса, ми скоро повернемося! Вже готуємося до наступного концерту. Скоро дату повідомлю! І Ваня Дорн, впевнена, прорветься!", – йдеться у повідомленні.

Інший подробиць щодо концерту в Одесі – наразі немає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна українська співачка Світлана Лобода, концерт якої зірвали в Одесі, втекла на катері.