ua en ru

Джамала вперше назвала винних у скандалі з пранкером на Євробаченні 2017

Джамала вперше назвала винних у скандалі з пранкером на Євробаченні 2017 Фото: Джамала (РБК-Україна)

Співачка вважає, що організатори і охорона не впоралися зі своєю роботою, адже скандальний Седюк міг не тільки оголити сідниці, але і штовхнути чи вдарити її

Джамала, яка стала окрасою Євробачення 2017 в Києві, прокоментувала скандальну витівку пранкера Віталія Седюка. Під час її виступу блогер вибіг на сцену і оголив сідниці. Пізніше його затримала охорона і передала правоохоронцям.

Зірка вважає, що цей скандал – упущення організаторів та охорони. У "Світському житті" вона пояснила свою холоднокровну реакцію під час інциденту на сцені.

"Я все побачила. Я вам більше скажу. Він злякався більше, тому що мені просто все одно. Я собі співаю свою пісню, несу свій меседж, який мені треба. Здається, що у нього була якась нотка, він ніби не зрозумів, чому я не злякалася. Я робила свою справу. У мене прем'єра пісні. Я співаю в камеру, я роблю свою роботу", - каже Джамала.

Відео: Джамала про скандал з Седюком на Євробаченні 2017 (YouTube/Світське життя)

За її словами, велика кількість охорони не змогло забезпечити її безпеку під час виступу і повинні за це відповісти.

"А ось що робила охорона, якої було дуже багато, що вона робила у цей момент, для мене це питання і я буду розбиратися з цим. Він мене міг штовхнути, вдарити і інше. Ось до охорони і організаторів у мене є багато питань. Тому що я робила свою справу, а вони – ні. Вони не захищали мене. Там була сотня охорони. Вони дали йому 30 секунд оббігти, побігти. Це дуже поганий момент, який потрібно з'ясувати, хто ж винен. А винний є. І не пранкер. Аваков говорив: "Треба посадити...", – не треба. Не треба вішати на нього всі гріхи. Ви провтикали і ви повинні відповідати за це", - вважає Джамала.

Відео: Пранкер оголився під час виступу Джамали на Євробаченні 2017 (YouTube/Mitya HDG)

Зазначимо, що пранкеру Віталію Седюку інкримінують хуліганство, суд постановив запобіжний захід у вигляді обмеження пересування строком на 60 днів.

До речі, Руслана не оцінила "неефектну п'яту точку" Седюка.