ua en ru

Фінал Ліги чемпіонів вперше пройде під закритим дахом стадіону

Фінал Ліги чемпіонів вперше пройде під закритим дахом стадіону Фото: стадіон "Міленіум", на якому буде зіграний фінальний матч ЛЧ

Дах також буде закритий під час тренувань обох команд

Фінальний матч Ліги чемпіонів між туринським "Ювентусом" і мадридським "Реалом", який буде зіграний на стадіоні "Міленіум" в Кардіффі, вперше в історії пройде під закритим дахом. Про це йдеться в повідомленні Футбольної асоціації Уельсу.

Таке рішення було ухвалено з урахуванням рекомендацій влади після обговорення з усіма зацікавленими сторонами через підвищення рівня терористичної небезпеки у Великій Британії. Зокрема, такі заходи були схвалені УЄФА.

Дах стадіону також буде закритий під час тренувань обох команд за день до фінального матчу. З 1 по 4 червня по всьому Кардіффу будуть посилено чергувати патрулі поліції, а на самому матчі будуть прийняті безпрецедентні заходи безпеки.

Зазначимо, фінал Ліги чемпіонів 2017 року стане першим фіналом, який пройде за замкненого даху стадіону.

Матч між "Ювентусом" і "Реал Мадридом" буде зіграний в Кардіффі 3 червня. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, раніше керівництво Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) звернувся до влади Уельсу з проханням повністю закрити дах стадіону "Міленіум" на час матчу, щоб виключити можливість терористичних атак в фіналі Ліги чемпіонів з використанням дронів.