$39.60 €42.44
menu closed
menu open
weather +13 Київ

У МЗС України повідомили, що тіла загиблих у ДТП у Росії українців доставили в морг Великого Новгорода

У МЗС України повідомили, що тіла загиблих у ДТП у Росії українців доставили в морг Великого Новгорода Уранці 25 травня в Новгородській області РФ сталася ДТП
Фото: 53.мвс.рф

Консул України у РФ виїхав до Новгородської області Росії, де в ДТП загинули українці, повідомив представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ (МЗС) України Василь Кирилич.

Тіла загиблих у ДТП у Росії українців доставили в морг Великого Новгорода, сказав представник департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ (МЗС) України Василь Кирилич у коментарі агентству "Українські новини".

"За попередньою інформацією, п'ятеро громадян України загинули, шоста особа встановлюється. Ми знаходимося на постійному зв'язку з уповноваженими органами Російської Федерації. Консул виїхав на місце події", – додав він.

Уранці 25 травня в Новгородській області РФ сталася ДТП. У МЗС України заявили, що через аварію постраждали українці. За інформацією агентства "Интерфакс", шестеро українців, які потрапили у ДТП, загинули.

За інформацією російських ЗМІ, зіткнення вантажівки і мінівена сталося за 42 км від Великого Новгорода. Попередньо, водій мінівена Renault із невстановленої причини виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку Renault.