Росія вирішила зняти фільм на території окупованого Криму. Стрічка, зйомки якої вже розпочались, носить назву "Ной відпливає".

Однак, не встигнувши як слід відплисти, "Ной" вже приплив, як дотепно зауважив Миротворець. Сайт автоматично заніс всіх акторів, які знімаються у фільмі, до свого Чистилища.

"Знімальна група і актори, незаконно проникли на територію України для зйомок цього фільму в Криму автоматично потрапляють в Чистилище сайту Миротворець за порушення законодавства України",- сказано на сторінці Миротворця у Facebook.

"Дивовижна річ ці трейлери та титри у фільмах. Все про всіх написано. Злочин документують самі",- додає Миротворець, публікуючи фото:

Як повідомляв портал "Знай.ua", Миротворець від акторів і музикантів перейшов до балетних артистів. Нещодавно Чистилище поповнилось колишньою зіркою "Большого театра" Миколою Цискарідзе. 43-річного танцюриста звинуватили у незаконному перетині державного кордону України та участі у пропагандистських заходах російських окупаційних властей на території анексованого Криму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще