Доступність посилання

ТОП новини

Представники націоналістичних організацій вирушають до будинку Порошенка – «Національний корпус»


Маєток, де мешкає родина президента Петра Порошенка у Козині на Київщині
Маєток, де мешкає родина президента Петра Порошенка у Козині на Київщині

Представники кількох націоналістичних організацій в суботу автомобільною колоною із Києва вирушають до будинку президента України Петра Порошенка у селі Козин на Київщині. Як йдеться в повідомленні на сторінці політичної партії «Національний корпус» у Facebook, окрім їхніх представників, до акції долучилися «Правий сектор», громадський рух «С14» та ВО «Свобода».

Повідомляється, що старт автоколони організували на Контрактовій площі.

​Водночас, як передає «Інтерфакс-Україна», до автопробігу під назвою «Порошенко, підпиши амністію», долучилося близько 80 автомобілів з національними і партійними прапорами. Як повідомили учасники автопробігу, вони хочуть озвучити вимоги до президента щодо підписання закону про амністію для учасників АТО.

Президент Петро Порошенко торік ветував закон про амністію у 2016 році, яка, зокрема, поширювалася на учасників бойових дій на Донбасі. Закон передбачав звільнення від арешту осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, брали безпосередню участь в АТО, отримали статус учасника бойових дій, обвинувачених, засуджених за вчинення злочинів, що не є особливо тяжкими, злочинами проти життя та здоров‘я особи.

XS
SM
MD
LG