ua en ru

У Києві затримано співробітника НАБУ, який вимагав 300 тисяч доларів

У Києві затримано співробітника НАБУ, який вимагав 300 тисяч доларів Фото: співробітника НАБУ затримали на хабарі

Спецоперація щодо даного співробітника НАБУ велася з 14 травня

В Сумській області співробітник Національного антикорупційного бюро України разом зі своїм спільником вимагали від власниці торговельної марки та мережі магазинів 300 тисяч доларів за припинення стосовно неї кримінального переслідування та закриття кримінального провадження. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган в Facebook.

"На Сумщині співробітник НАБУ разом зі своїм спільником вимагали від власниці торговельної марки та мережі магазинів 300 тисяч доларів США за припинення стосовно неї кримінального переслідування та закриття кримінального провадження. У подальшому на прохання підприємниці в одному з київських ресторанів правоохоронець погодився зменшити вдвічі суму неправомірної вигоди.
На отриманні цієї суми - 150 тисяч доларів - співробітник НАБУ та його спільник і були сьогодні затримані працівниками прокуратури Сумщини та СБУ", - повідомляє Сарган.

За даними джерел РБК-Україна, спецоперація щодо даного співробітника НАБУ велася з 14 травня.

На Сумщині співробітник НАБУ разом зі своїм спільником вимагали від власниці торговельної марки та мережі магазинів 300 ...

Опубліковано Ларисою Сарган 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, НАБУ почало службове розслідування по своєму співробітнику, який потрапив в ДТП в Києві.