ua en ru

У НАБУ заперечують затримання свого співробітника за вимагання

У НАБУ заперечують затримання свого співробітника за вимагання Фото: НАБУ

При цьому за даними джерел, мова йде про заступника голови відділу оперативно-технічного управління НАБУ

В Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) заперечують затримання свого співробітника за вимагання хабара. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі НАБУ.

"Ні одного співробітника НАБУ не затримано за фактом вимагання неправомірної вигоди. Ця інформація, яка була надана прес-секретарем Генерального прокурора України, не відповідає дійсності", - повідомили в НАБУ.

Також, на питання чи є заяви в ГПУ помилковими, в прес-службі НАБУ уточнили, що інформацією за фактом затримання не мають.

"Зараз у нас немає інформації про те, що чинний співробітник НАБУ був затриманий", - зазначили в прес-службі.

Відзначимо, за інформацією РБК-Україна, мова йде про Олександра Самковом, який на момент подання е-декларації обіймав посаду заступника начальника відділу оперативно-технічного управління НАБУ.

Нагадаємо, сьогодні прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила, що в Сумській області співробітник Національного антикорупційного бюро України разом із спільником вимагали від власниці торгової марки та мережі магазинів 300 тисяч доларів за припинення кримінального переслідування та закриття кримінального провадження щодо неї.