У штаті Каліфорнія помер заслужений артист СРСР, російський та американський актор Олег Відов. Актор пішов з життя на 74 році після тривалої хвороби.

Про це повідомила дружина артиста Джоан Борстен, пишуть російські ЗМІ.

"Олег Відов, коханий чоловік, батько, друг, помер сьогодні в Уестлейк Віллідж, Каліфорнія, від ускладнень після онкологічної хвороби. Йому було 73 роки", - написала жінка.

Відова прославили ролі в низці радянських фільмів, таких як "Джентльмени удачі","Вершник без голови", "Звичайне диво", "Казка про цяря Султана".

З 1985 року актор переїхав до Америки, через що радянські телеканали наклали табу на показ фільмів з участю Відова. Згодом все ж улюблені фільми мільйонів людей знову повернулися на екрани, однак із титрів прибрали його ім'я.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Відов у 80-х працював і в Голлівуді. Його партнерами на знімальному майданчику буди Арнольд Шварценеггер, Міккі Рурк, Уоррен Бітті та інші.

У 90-х актор часто навідувався на Батьківщину.

У США знаменитість почав займатися благодійністю, зокрема заснував центр допомоги хворим з алкогольною залежністю.

Видов разом з дружиною заснували кінокомпанію Films by Jove, Inc., яка в 1992 році отримала міжнародні права на прокат робіт студії "Союзмультфільм".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", найстарша акторка Росії Ірина Карташова померла після важкої хвороби у віці 94 років.