У місті Кам’янське на Дніпропетровщині сталася сутичка між людьми народного депутата Дмитра Яроша та місцевими таксистами.

Внаслідок конфлікту одна людина потрапила в лікарню з простреленими ногами. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив користувач Сергій Гляненко, опублікувавши фото та відео.

За його інформацією, охорона та помічники Яроша напали на таксиста і поранили його з вогнепальної зброї. Колеги потерпілого вступилися за нього. В результаті постраждалий опинився у лікарні, а нападники - в поліції. Пізніше стало відомо, що пораненого відправили до лікарні Дніпра, у нього пошкоджені артерії.

Згодом у коментарях під публікацією користувачі повідомили подробиці інциденту. За однією з версій, троє людей, яких повязують з Дмитром Ярошем, відпочивали в одному з відомих ресторанів і вживали алкоголь. Потім вони викликали таксі і поїхали до будинку по вулиці Медицинській. Там і розгорівся конфлікт. Чоловіки почали вимагати у водія, аби він сказав "Слава Україні!". Коли він відмовився це зробити, пасажири почали бити машину. Чоловік викликав колег. Як тільки вони приїхали, почалася бійка, в ході якої один з трьох клієнтів вистрілив таксистові у ногу.

Поліція затримала двох чоловіків, третій утік. Розпочаті слідчі дії.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Увага! Відео містить нецензурну лексику

У Кам’янській міській організації НВР “Правий Сектор» відреагували на інцидент і повідомили, що затриманий поліцією чоловік Роман Малісевич не має відношення до "Правого Сектору", а є членом партії "Державницька ініциатива Яроша" (ДІЯ) і особистим охоронцем Дмитра Яроша.

В організації сподіваються, що поліція дасть адекватну оцінку діям учасників конфлікту і покарає справжніх винуватців.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що народний депутат Дмитро Ярош розповів про свій план боротьби України з російською агресією.