Дослідницька фірма Strategy Analytics опублікувала звіт поставок смартфонів за перший квартал 2017 року. За даними цього звіту, смартфони Apple стали найбільш продаваними в початку 2017 року.

iPhone 7 виявився найпопулярнішим смартфоном початку року. Компанія відвантажила 21,5 мільйона iPhone 7, що становить 6,1% від всіх проданих смартфонів за перший кварталі 2017. На другому місці знаходиться iPhone 7 Plus. Його компанії вдалося реалізувати в кількості 17,4 мільйона примірників, а це 4,9% від загальних продажів.

Третє місце зайняв Oppo R9S завдяки своїй шаленій популярності в Китаї - 8,9 мільйона відвантажених пристроїв. Четверте і п'яте місця зайняли бюджетні смартфони від Samsung Galaxy J3 (2016) і Galaxy J5 (2016).

У другому кварталі очікується лідерство в рейтингу компанії Samsung. Її новий флагман Galaxy S8 користується величезною популярністю.

Дивись порівняння камер iPhone 7 Plus і Galaxy S8:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще