На Microsoft Build 2017 компанія анонсувала осіннє оновлення Windows 10 Fall Creators Update. Головними нововведеннями з нею стали оновлений інтерфейс, сервіс Windows Timeline, хмарний буфер обміну Clipboard, функція Pick Up Where You Left Off і функція OneDrive Files On-Demand.

Найпомітнішим і цікавим для користувача стане зміна дизайну в стилі концепції Fluent Design System (раніше Project Neon), яка є продовженням Metro UI. З часом ця концепція дизайну застосовуватися до всіх сервісів і додатків Windows на всіх платформах (Windows, iOS і Android).

У компанії відзначили, що в новому дизайні "основну увагу приділено світла, тіней, глибині, анімації, реалістичності та масштабування, не забувши про дрібних деталях".

Сервіс Windows Timeline створений для розширення функції багатозадачності Task View. У Timeline зібрали список додатків, робочі простори і пов'язані з ними дані, з якими користувач працював на різних пристроях.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Windows Timeline працює спільно з функцією Pick Up Where You Left Off, яка дозволяє почати працювати з програмою на ПК і закінчити на смартфоні.

Microsoft створила власний аналог Apple Universal Clipboard - хмарний буфер обміну Clipboard. З його допомогою можна копіювати що-небудь на одному пристрої, і вставити це на іншому. Головною відмінністю Microsoft Clipboard від аналога Apple - підтримка не тільки Windows, але і Android з iOS.

Функція OneDrive Files On-Demand дозволяє легко діставати з OneDrive окремі файли, не синхронізуючи і не завантажуючи для цього папки цілком.

Дивись головні моменти презентації Microsoft Build 2017 за вісім хвилин:

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що аналітики заявили про перемогу Android над Windows.