Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сімеоне перед повторним матчем півфіналу Ліги чемпіонів з Реалом вірить у сильні якості своїх підопічних.

-Ми знаємо, що ми можемо та віримо у власні сили. Я повністю вірю у наших гравців. Впевнений, що завтра вони зроблять все правильно. Ми будемо добре захищатись та шукати свої шанси біля воріт суперника, - сказав керманич Матрацників.

Також аргентинський спеціаліст зазначив, що команда не опустить руки доки арбітр не дасть фінальний свисток. У його команди є власні козирі і гравці намагатимуться виконати поставлену задачу.

В свою чергу, Зінедін Зідан зазначив, що його команда хоче виграти всі турніри, у яких грає, а кожен поєдинок для команди, як фінал.

-Атлетіко намагатиметься завадити нам зіграти у своєму фірмовому стилі, адже в цьому суть їхнього ведення гри.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Кінець сезону сповнений важливих поєдинків. Для нас кожна гра – це фінал. Ми збираємось грати у свій футбол, адже саме завдяки йому ми дійшли до півфіналу, - сказав Зідан

Також керманич Королівського клубу зазначив, що історія Реалу допомагає досягати нових вершин.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, у майбутньому протистоянні Атлетіко й Реала букмекери не бачать очевидного фаворита.

Фото Getty Images