У мережі розгорівся неабиякий скандал навколо шалених гонорарів українських співачок Джамали, Руслани та Onuka на Євробаченні-2017.

За артистів вирішив заступитися режисер, продюсер і креативний директор міжнародного пісенного конкурсу Сергій Проскурня, пише "Укрінформ".

За його словами, заявлений мільйон гривень відправиться зовсім не до кишені Джамали, а піде ще й на оплату праці команди, яка супроводжує її виступ.

"Це індустрія. Ми не можемо купити окрему деталь від машини, ми купуємо машину, наповнену деталями. Кожна деталь має свою ціну, і машина теж має свою ціну - комплексну. Так от, усе, що ви бачите під час виступу, - це комплексна ціна машини "Джамала", машини "Руслана", - пояснив Проскурня.

Продюсер додав, що за співачками стоїть ціла армія людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Це безліч різних найважливіших технологій, технік, фахівців, експертів, людей, які творять відео, монтують, знімають, це обладнання і так далі. Це студії, це нескінченні тисячі годин ретельних записів на студіях, відбір матеріалу. Це врешті-решт люди, які стежать за зовнішністю артистів, - дизайнери одягу, візажисти. Це ціла армія людей, яка зрештою сховалася за лаштунками, тому що вийшла на сцену - Зірка!" - підсумував режисер.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, скільки на конкурсі зароблять Джамала і Руслана.