Вихід нового iPhone традиційно супроводжується численними чутками. Раніше повідомлялося, що вихід iPhone 8 перенесли на кінець осені. Тепер видання Business Insider повідомляє про те, що вихід iPhone 8 відбудеться навесні 2018 року. Видання посилається на прогнози аналітиків Deutsche Bank.

Причинами затримки виходу iPhone 8 аналітики називають затримки від постачальників комплектуючих з-за технологічних труднощів на виробництві. Подібні труднощі Apple відчували і під час виробництва Apple Watch, які потрапили в продаж тільки через кілька місяців після презентації.

Можливо ці труднощі пов'язані з новою технологією дисплея, який по багатьом чутками повинен буде вбудований сканер відбитків пальців Touch ID.

Дивись Топ-5 концептів iPhone 8:

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще