Нещодавно користувач порталу Reddit виявив на YouTube можливість перейти на оновлений дизайн сервісу та включити в ньому приховану темну тему оформлення (нічний режим). Сьогодні Google офіційно представив оновлений інтерфейс YouTube і заявив, що це тільки перша частина змін, що очікують відеосервіс найближчим часом.

Новий дизайн YouTube став більш легким і простим. Тепер він відповідає концепції Material Design, яку Google поступово застосовує до всіх своїх продуктів.

Крім зовнішніх змін, на YouTube провели і деякі технічні зміни. На відеосервісі тепер використовується більш швидкий фреймворк Polymer. Завдяки йому повинна прискоритися розробка нових функцій та їх впровадження в сервіс. Першою розробкою на фреймворку Polymer стала темна тема оформлення.

Активувати нового дизайну YouTube можна на сайті https://www.youtube.com/new?ucbcb=1. Якщо він вам не сподобається, в меню (викликається кліком по аватарці) можна повернутися до попереднього дизайну. В цьому ж меню можна включити темну тему оформлення YouTube (нічний режим).